Har du spørgsmål? Ring idag på
2374 9825

Service til campingvogn og autocamper - Vest og Midtjylland

Mangler du service til campingvognen eller autocamperen?

Holmegaard Caravan Service har med mere end 20 års erfaring, stået for service til campingvogne, trailere og både. Derfor er der ingen opgaver der er for store eller for små hos os i Herning, Skjern og resten af Vest og Midtjylland.

Vi har vores kunder i fokus, og bestræber os på at yde kundetilpasset løsninger, derfor tilbyder vi også on-site service.
Det betyder at vi kører ud til din vogn på stedet, og foretager reparationer og service af campingvognen. Det kan dog i tilfælde af større skader, montering af større dele, bremseservice eller lignende opgaver, være svært at foretage service på stedet. Du vil derfor skulle et sving forbi værkstedet i stedet, hvor vi med det rigtige værktøj kan foretage reparationen.

Er du en af de mange der er skiftet fra campingvognen til autocamperen, tilbyder vi ligeledes autocamper service hos os.

Dine muligheder af service til campingvogn og autocamper

Mulighederne indenfor service til campingvogn og autocamper er mange. Vi er specialister på området, og har derfor stor viden omkring reparationer af skader og lignende, samt montering af ekstraudstyr til autocamperen og campingvognen. 

Du kan derfor få service og test på:

Samtidig tilbyder vi også sikkerhedstjek af din campingvogn, hvor det almindelige anbefales hvert andet år, og det store såfremt campingvognen er mere end 3 år. 

Vi ønsker samtidig at værne om din campingvogn og autocamper, derfor kan du med et værkstedsbesøg om vinteren tilkøbe vinteropbevaring, så den står sikkert og tørt vinteren over. 

Interesseret i at vide mere? - lad os tage en uforpligtende snak

Hvis du står og mangler service til campingvognen eller autocamperen, og gerne vil have en specialist på området til at foretage dig reparationen, monteringen eller andet, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os på telf: +45 23749825, på mail holmegaardcaravanservice@gmail.com​​ eller via vores kontaktformular

Vi svarer hurtigst muligt!
 

Følg os på facebook

Følg Holmegaard Caravan Service på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

 


Holmegaard har over 200 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Holmegaard Caravan Service
Slumstrupvej 5, Faster - 6900 Skjern

2374 9825|holmegaardcaravanservice@gmail.com​​